Bratislavský Hrncovar 2018

1. ročník Bratislavskej degustačnej súťaže domácich pív organizovanej občianským združením Brewhub s podporou organizátorov Trnavského Hrncovaru sa uskutoční

26. mája 2018 v Bratislave
Miesto konania: Ružinovský pivovar Komín, Miletičova 17/A, Bratislava

Preberanie vzoriek bude prebiehať priamo na mieste od 9:00 do 11:00.

Poplatok za súťažnú vzorku je 4 € pri registrácii na mieste, resp. 3 € pre predregistrovaných súťažiacich prostredníctvom formulára na http://registracia.hrncovar.sk. Členovia združenia Brewhub o.z. majú nárok na zľavu 1 € z registračného poplatku.

Registračný poplatok je darom občianskemu združeniu Brewhub o.z. a bude použitý na zabezpečenie cien, diplomov, občerstvenia pre porotcov a ostatných nákladov spojených s organizáciou súťaže.

Odborná porota bude degustovať domáce pivá v nasledujúcich kategóriách:

A) Hefeweizen (svetlé pivo do EPM 15 uvarené s minimálne 50% podielom pšeničného sladu, bez konkrétneho obmedzenia – nemecké, americké, nie však witbier)
B) American Pale Ale (svetlé pivo vrchne kvasené do EPM 15)
C) Stout (do EPM 15, bez obmedzenia typu, ale bez prídavku laktózy).

Do každej kategórie može súťažiaci prihlásiť maximálne 1 vzorku.

Súťažná vzorka musí byť v minimálnom objeme 1L, poradíme si s akoukoľvek veľkosťou fliaš, ale doporučujeme aby bol objem rozdelený aspoň do 2 fliaš, ak by náhodou jedna fľaša bola závadná (napr. 3×0,33L, 2×0,5L, 2×0,75L).

Organizátori súťaže si vyhradzujú právo neotvoriť niektorú kategóriu, ak počet súťažných vzoriek v kategórii nebude aspoň 4. Zároveň si vyhradzujú právo nevyhlásiť víťazov kategórie, v ktorej žiadna vzorka nedosiahne hodnotenie nad 60 % bodov.

Sledujte udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1787322648240342/


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hrncovar.sk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405